Boodschappen van de Dolfijnen

 

Dolphin Reiki is door Mark Scott ontwikkeld in zijn werk met dolfijnen. Het is een mooie vorm van Reiki, heel warm en mild. De bijzondere liefdevolle en helende krachten van dolfijnen en hun speciale band met mensen zijn al eeuwen bekend. Je  krijgt een pdf handboek  van 10 pagina's per e-mail toegestuurd met de uitleg van o.a. van de ademhalingstechniek, de meditatie en de verbinding/healing.   Er wordt in het pdf boekje gesproken over inwijding, maar ik noem het liever afstemming en healing.  Het duurt in totaal 30 tot 45 minuten.  Eerst rustig voorbereiden, dan de afstemming/healing zelf (zo'n 20  minuten) en dan rustig weer in het hier en nu komen. In het handboek staat beschreven hoe alles gaat.   

 

Ik geef de Dolphin Reiki op afstand waarbij we ons op het zelfde moment in meditatie afstemmen en in contact treden met de dolfijnen.  Je kunt bijvoorbeeld boodschappen krijgen van de dolfijnen of beelden zien,  hun liefde en speelsheid ervaren, lichamelijke gewaarwordingen krijgen of niets van dit alles en gewoon er heel ontspannen van worden of zelfs in slaap vallen.   Het is allemaal goed en werkt daarna ook nog door. Voor een ieder is het een heel persoonlijke ervaring. Naderhand wisselen we nog ervaringen uit via e-mail. 

 

Dolphin Reiki stelt geen diagnose  en is niet bedoeld om medische behandelingen te vervangen. Het is bedoeld om het zelf helende vermogen te ondersteunen.