Helende Holistic pulsing

Holistic Pulsing is een rustige ontspannende massagevorm waarbij je gekleed op een massagetafel ligt. Het menselijk lichaam bestaat voor 70% uit water en door het pulsen brengen we het water - dus je lichaam en emotie - in beweging. De bewegingen - pulsen genoemd - kunnen groot maar ook heel klein zijn en passen zich aan jouw ritme aan en jij beweegt mee. Spanningen of blokkades kunnen door de beweging losgelaten worden. 

 

De oorsprong van Holistic Pulsing ligt in de Kahuna Massage van Hawaï.  Dr. Milton Trager breidde het uit tot Psychophysical Therapy.  In Engeland ging Curtis Turchin verder met pulsing en Tovi Browning, een Israëlische osteopate heeft het ontwikkeld tot de huidige Holistic Pulsing en zij geeft nog steeds lezingen en trainingen en heeft meerdere boeken geschreven. In april 2018 heb ik deze mooie techniek geleerd bij Anand opleidingen in Zaandam bij Raymond Besems. Ik laat je graag de ontspannende werking van Holistic Pulsing ervaren. Dat kan ook goed in combinatie met Reiki.

 

Holistic Pulsing stelt geen diagnose en is niet bedoeld om medische behandelingen te vervangen. Het is bedoeld om het zelf helende vermogen te ondersteunen.


 

Maak een Gratis Website met JouwWeb