Engelenenergie maakt je lichter

Wanneer je steeds tegen dezelfde thema's aanloopt kunnen we met behulp van de energie van de engelen blokkades verwijderen en positieve energie integreren. Ook kun je blokkades opruimen die je afhouden van je levensdoel, dus datgene dat jij graag wil doen in je leven. Bij een Integrated Energy Therapy sessie gaan we eerst kijken waar jij graag een verandering of ontspanning zou willen zien. Het is belangrijk om duidelijk en in positieve woorden aan te geven wat je wens is.

 

Met deze intentie vragen we specifieke engelen om hun begeleiding om blokkades te verwijderen op bepaalde geheugengebieden van het lichaam en in je aura, het energieveld dat je omgeeft. We integreren dan de positieve kwaliteiten in dit gebied. Dit werkt door naar de chakra's, de energiecentra in je lichaam, je organen en helemaal tot in je cellen en tot in je aura. Zo kunnen schuld, wantrouwen, schaamte, bedreiging, verplichtingen/niet mogen, hartenpijn, wrok/kwaadheid, stress/machteloosheid en angst worden losgelaten. En aangevuld worden met de positieve kwaliteiten zoals onschuld, vertrouwen, trots op jezelf zijn en je uiten, steun, vrijheid, liefde, vergeving, gemak en veiligheid. IET is een zachte behandelvorm, maar is wel krachtig en werkt een tijdje door. Je kunt eerst meer dromen bijvoorbeeld of je krijgt heldere invallen, je kunt je lichter en energieker voelen.

 

Stevan Thayer is in 1994 in aanraking gekomen met engel Ariel en heeft deze mooie helingsvorm gedurende vele jaren ontwikkeld waarin je een teveel aan bepaalde emoties uit je cellen en aura wegneemt en de positieve emotie integreert.  Inmiddels zijn er al meer dan 55.000 mensen wereldwijd die Integrated Energy Therapy beoefenen en doorgeven.  Van september tot november 2017 heb ik de IET Basic, Intermediate,  Advanced en Master Instructor cursus gevolgd bij Maria Henkes van Engelenheling.nl. 

 

IET stelt geen diagnose en is niet bedoeld om medische behandelingen te vervangen. Het is bedoeld om het zelf helende vermogen te ondersteunen.